Öne Çıkanlar sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Pandemi Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çukurova belediye başkanı soner çetin AİLE ırak abd

“Saldırının Sorumlusu Devlet Terörü De Uygulayan Sapkın Siyoemperyalist Akıldır!"

AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, "Yeni Zelanda'da bugün Cuma namazında yapılan bu saldırının sorumlusu başta ABD ve İsrail’de olmak üzere benzer merkezlerde konuşlanmış, devlet terörü de uygulayan sapkın SiyoEmperyalist akıldır!" dedi. 

Bugün Yeni Zelanda'nın Christchurch şehrinde iki camiye Cuma namazı sırasında düzenlenen terör saldırısıyla ilgili sert tepki gösteren Çamlı açıklamasında; Yeni Zelanda'da bugün Cuma namazında yapılan bu saldırının sorumlusu başta ABD ve İsrail’de olmak üzere benzer merkezlerde konuşlanmış, devlet terörü de uygulayan sapkın SiyoEmperyalist akıldır!

İnsanlığın baş problemi; bu yırtıcılardan bir an önce elbirliği ile kurtulmaktır, yoksa helak!

Olayın Yeni Zelanda'da olması aklımızı uzaklara savurmasın, dünyayı bir şekilde eline geçirip, bu cehennem haline getiren, iktidara bir şekilde  sahip olmuş, katil sırtlan sürüsü SiyoEmperyalist aklın en önemli hedefi bizim topraklarımızdır!

Başbağlar ve Madımak ve daha birçok katliamlar da aynı SiyoEmperyalist aklın imalatıdır! PKK/FETÖ/DAEŞ vs. gibi terör örgütleri de bu vampirlerin tırnaklarıdır!" dedi. 

Anahtar Kelimeler:
TerörYeni Zelanda
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.