TBMM Genel Kurulu’nda Tansiyon Yükseldi

Bütçe görüşmeleri sırasında AK Parti ile CHP arasında tartışma çıktı. İki partinin milletvekilleri birbirlerinin üzerine yürüdü. Yumruklu kavgayı araya giren milletvekilleri önledi.

TBMM Genel Kurulu’nda 2018 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı görüşmeleri iktidar ve muhalefet partileri arasında zaman zaman tansiyonun yüksek olduğu bir ortamda geçiyor. Genel Kurul’da CHP’li bazı milletvekillerinin oturumu cep telefonları ile görüntülemeleri üzerine başlayan tartışma neredeyse yumruklu kavgaya dönecekti.

Tartışma CHP’li Musa Çam ile AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı arasında başladı. AK Partili ve CHP’li milletvekillerin karşılıklı laf atması ile tartışmada tansiyon yükseldi.  Oturumu yöneten Meclis Başkanvekili Ahmet Aydın oturuma ara verdi ancak tartışma devam etti. AK Partili ve CHP’li milletvekilleri birbirlerinin üzerine yürüdü. Yumruklar araya giren milletvekilleri tarafından son anda önlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.