Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türk telekom Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Audi FAW NEV Company

“Türkiye'mizi, Cumhuriyetimizin 100. Yılına Gururla Taşıyacağız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beykoz mitinginde yaptığı konuşmada, “Biz yaptıklarımızla konuşuyoruz. Önümüzdeki 4,5 yıllık icraat dönemini en verimli biçimde kullanacak ve Türkiye'mizi, Cumhuriyetimizin 100. yılına gururla taşıyacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Mahallî İdareler Seçimleri kampanyası kapsamında İstanbul’da Beykoz ilçe mitinglerine katıldı.

Belediye Meydanı’nda düzenlenen mitingde Beykozlularla buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada bir konuşma yaptı. Mitingdeki coşkunun kendisine büyük bir umut aşıladığını, vatandaşla arasındaki muhabbet ve dayanışmanın şimdiden birilerinin dizlerini titrettiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sabah-akşam güya anket açıklıyoruz diyerek millete psikolojik operasyon çekenlerin şimdiden yürekleri hopluyor. Anket burada, gerçek anket pazar günü sandıkta. Beykoz tüm İstanbul’la beraber inşallah yeni bir rekora imza atmak için sabırsızlanıyor” diye konuştu.

Beykozluların, bölücü örgütün uzantılarıyla ittifak kuranlara ders vermek için pazar gününü beklediğini, İstiklal Marşı’nı okumayacak kadar bu milletin değerlerinden kopuk marjinallere hadlerini bildirmek için 31 Mart’ı adeta iple çektiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beykoz’da bugünkü 7. ilçe mitingine katıldığını, 16 Şubat’tan bu yana sadece İstanbul’da 21 ilçede, Türkiye genelinde ise 59 ilde miting yaptığını hatırlattı.

“KİMSEYİ DIŞLAMADAN MİLLETİMİZİN TÜM FERTLERİYLE KUCAKLAŞTIK”

Kimseyi dışlamadan, hiç kimseyi ayırmadan milletin tüm fertleriyle kucaklaşıp hasret giderdiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle konuştu: “50 gün boyunca muhalefetin yaptığı gibi meydanları iftira kürsüsüne çevirmedik, sadece eserlerimizi anlattık, devam eden projelerimizin hangi aşamada olduğunu, ne zaman biteceklerini insanlarımıza izah ettik. Vatandaşlarımızın bizden beklentilerini taleplerini, şikâyetlerini de tek tek not ettik. Eksikleri, hataları bizzat sahada, yerinde tespit etme imkânı bulduk. İnşallah gelecek 4,5 yıllık dönemde tüm bu meselelerin üzerine gideceğiz. Ekonomiden ticarete, siyasetten yatırımlara kadar yaşanan tüm aksaklıkları, problemleri çözmeye çalışacağız.”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı’nın ekonomi ile ilgili vaatlerine işaret ederek, “Biz yerel seçim yapıyoruz, yerel seçimde sen hangi ekonomiyi çözeceksin? Sende ekonominin hangi anahtarı var? Sen yerel seçimde önce bir defa personelinin maaşını nasıl ödeyeceksin, onu konuş” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonominin yönetiminde Cumhurbaşkanı olarak kendisinin ve kabinesinin olduğunu hatırlattı ve vatandaşlardan halkı aldatmak isteyen cahillere pazar günü ders vermelerini istedi.

“TÜRKİYE’NİN YÜKSELİŞİNİ HİÇBİR GÜÇ ENGELLEYEMEZ”

Genel Müdürlüğü döneminde SSK’yı batırmış birisi olarak değil Türkiye’yi son 17 yılda 3,5 kat büyütmüş bir siyasetçi ve devlet adamı olarak, CHP’nin başındaki kişi gibi 9 yılda 9 seçim kaybetmiş birisi olarak değil milletin desteğiyle 17 yılda 14 seçim zaferi yaşamış bir siyasetçi olarak konuştuğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerinin devamında şunları ekledi: “Şayet siz 31 Mart’ta iradenize yine güçlü bir şekilde sahip çıkarsanız, inanın bizim önümüzü kimse kesemez. Siz 31 Mart’ta demokrasiye sahip çıkarsanız, Türkiye’nin yükselişini hiçbir güç engelleyemez. Siz 31 Mart’ta kardeşliğinize leke sürdürmezseniz, evvel Allah hiç kimse bu millete operasyon çekemez. Siz bölücülerle ittifak kuranlara sandıkta dur derseniz, Kandil’in piyonları bu şehre, bu ülkeye asla musallat olamaz.”

Bölücü terör örgütünün güdümündeki partinin hem yönetiminde hem belediyelerinde biri resmî, biri gayri resmî olmak üzere görev yapan başkanlarının olduğunu, asıl patronlarının ise Kandil’de olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, söz konusu partinin, Kürt kökenli vatandaşları istismar ettiğini, belediye başkanlığını kazandıkları şehirlerde halka götürdükleri en ufak bir hizmetin olmadığını kaydetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletimizden elini vicdanına koyup son 25 yılda İstanbul’a, son 17 yılda Türkiye’ye yapılan hizmetlerin ışığında oylarını kullanmasını istiyorum. Bilhassa Kürt kardeşlerimden oylarını çantada keklik görüp sağa-sola pazarlayan köksüzlere esaslı bir ders vermelerini istiyorum” şeklinde konuştu.

“4,5 YILLIK İCRAAT DÖNEMİNİ EN VERİMLİ BİÇİMDE KULLANACAĞIZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan,  CHP’nin Osman Gazi Köprüsü’nden Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne, Marmaray’dan Avrasya Tüneli’ne kadar İstanbul’a kazandırdıkları bütün büyük projelere karşı çıktığını hatırlattı ve şunları kaydetti: “Onun için 31 Mart laf cambazlıklarıyla ülkemizin geleceğine ipotek koyma aracı hâline getirmeye çalışanlara karşı hepimiz dikkatli olmalıyız. Kendi aramızda ne meselemiz, ne sıkıntımız varsa inşallah hepsini de 31 Mart’tan sonra zaten hallederiz. Önümüzdeki 4,5 yıllık icraat dönemini en verimli biçimde kullanacak ve Türkiye’mizi Cumhuriyetimizin 100. yılına gururla taşıyacağız.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bunun için ilçe halkından İstanbul Büyükşehir adayı Binali Yıldırım’a ve Beykoz adayı Murat Aydın’a sahip çıkmalarını ve her iki adaya da Beykoz’dan çok güçlü bir destek beklediğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.