Ulaştırma Bakanı Turhan: Kazaya Neden Olan Menfez Değil Aşırı Yağış

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Çorlu'da meydana gelen tren kazasına ilişkin, “Kazaya neden olan menfez değil aşırı yağıştır” dedi.

Bakan Turhan, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın Çorlu'da meydana gelen tren kazasına ilişkin soru önergesini yanıtladı. Kazayla ilgili inceleme ve idari soruşturmaların hem yetkili kurullar tarafından hem de adli makamlarca sürdürüldüğünü, çıkan sonuca göre gerekli iş ve işlemlerin tesis edileceğini belirten Turhan, “Diğer taraftan, kazaya neden olan menfez değil aşırı yağıştır. Menfezlerin görevi, hattı ve/veya yapıları yağış ve olumsuz etkilerden korumak olup bu nedenle ihtiyaca binaen inşa edilmiş olan menfezlerin trafik emniyeti açısından kapatılması mümkün değildir” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Çorlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.