Öne Çıkanlar tbmm chp çin gündem palandöken Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi facebook Kuşadası Belediyesi aylin nazlıaka kemal kılıçdaroğlu

Yıldırım: 2019’da Mart’ta Belediye, 3 Kasım’da Hem Cumhurbaşkanlığı Hem Milletvekilliği Seçimlerini Yapacağız

Başbakan Binali Yıldırım,  “2019 Türkiye için yeni bir milat, yeni bir dönüm noktası, neden 16 Nisan halk oylamasının ilk seçimini 2019’da yapacağız, 2019’da önce Mart’ta belediye seçimleri var, ondan sonra 3 Kasım’da aynı gün hem cumhurbaşkanlığı hem milletvekilliği seçimlerini yapacağız” dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Edirne İl Kongresine katıldı. Başbakan Yıldırım, özetle şunları söyledi:

"Bizim Topraklarımıza Da Göz Dikenler Olursa Onlara Da Dünyayı Dar Etmesini Biliriz"

“Türkiye Cumhuriyeti Ege’de olsun, Doğu’da olsun, Güneydoğu’da olsun tek bir çakıl taşını bile kimseye vermez. Onun için Ege’de aidiyeti tanımlanmamış, anlaşmalarda yer almamış kaya parçaları için formasyonlar için komşumuzun cinlik yapıp buralara heveslenmesi büyük bir yanlış olur. Bunun asla mümkün olmayacağını bütün dünya bilmelidir. Kimsenin toprağında, yerinde, yurdunda gözümüz yok ama bizim topraklarımıza da göz dikenler olursa onlara da dünyayı dar etmesini biliriz, bu kadar basit.

Bölgeyi gerilime sokmak ve bu Ege konusunu iç siyaset meselesi yapmak aramızdaki dostluğu bozmaya yönelik kışkırtıcı hareketlerden komşularımızın uzak durmasını tavsiye ederiz.

“Ana Muhalefet Partisi Tüm Hızıyla Popülizm Yapmaya Devam Ediyor”

İç siyasette de maalesef ülke için ülke geleceği için ortaya bir siyaset koyamayan ana muhalefet partisi tüm hızıyla popülizm yapmaya devam ediyor.

“Bununki De Bu Hesap, Üfle Babam Üfle”

Edirne’ye geldi, ne dedi 'mazotu 1 lira yapacağım' dedi, ne zaman 7 Kasım’dan önce 1 Kasım’dan önce. Sen önce mazotu 1 lira yapacağına şu sahip olduğun belediyelere söyle de suyu 3.5-4 liradan 1 liraya indirsinler. Ondan sonra gel. Allah’ın suyunu 4 liraya sattıracağına, önce onu bir indir de Edirne sana inansın. Bu böyle bol keseden atıyor ya aklına geleni söylüyor nasıl olsa sırtında yumurta küfesi yok. Rahmetli babaannemin lafı aklıma geliyor. Sessiz sessiz dinler sonunda derdi ki üfle üfle evladım. Bununki de bu hesap, üfle babam üfle.

“İdam Bir Sefer Ölümdür”

Edirne bir kez daha bağımsızlık destanı yazdı darbecilere darbeyi vurdunuz. O gece bayrak inmedi.

(İdam isteriz sloganları) Gençler, gençler, idam bir sefer ölümdür. Bunlar her gün ölüyorlar, her gün diriliyorlar. Onlara ölümden daha büyük ölümler onların çekeceği o ağırlaştırılmış müebbet hapisler ömrünü o kodeslerde geçirecekler.

“2019’da Tarih Yazacak Mısınız?”

2023’e doğru ilerlerken güçlü ve bağımsız Türkiye’nin kapılarını araladık. Sizler bu kapıyı araladınız. Şimdi Edirne aynı sözü bir kez daha vermeye hazır mı, 2019’da Türkiye’nin kutlu yürüyüşüne devama hazır mısınız? Gençler size sesleniyorum, destan yazmaya var mısınız?  2019’da tarih yazacak mısınız?

2019 Türkiye İçin Yeni Bir Milat, Yeni Bir Dönüm Noktası,

2019’a gidiyoruz. 2019 Türkiye için yeni bir milat, yeni bir dönüm noktası, neden 16 Nisan halk oylamasının ilk seçimini 2019’da yapacağız, 2019’da önce Mart’ta belediye seçimleri var, ondan sonra 3 Kasım’da aynı gün hem cumhurbaşkanlığı hem milletvekilliği seçimlerini yapacağız. Böylece Türkiye cumhurbaşkanlığı başkanlık sistemine geçmiş olacak. Bu ne demektir, artık darbeler tarihe karıştı. Bu ne demektir, artık kapalı kapılar arkasında hükümet pazarlıkları yok. Hükümet meydanda, sandıkta kuruluyor, siz karar vereceksiniz. Millet karar verecek. Sizin adınıza başkaları karar vermeyecek. Böylece güçlü iktidar sürekli istikrar dönemi Türkiye’de başlıyor. Bu yeni sistemde de Türkiye büyümeye devam edecek.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.