Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank Akşener Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE

Meme Kanserine “Baş”tan Çözüm

Meme kanseri atlatan kadınlara estetik görünümlerini kaybetmemeleri için umut olan, ameliyat sonrası memeleri alınan hastalara takılan protez üzerine yapılan, “3D meme başı dövmesi” ile kadınlar gerçek meme görüntüsüne yeniden sahip olabiliyorlar.

Her yıl binlerce kadın Meme kanseri nedeniyle kaybettikleri estetik görünümü protez meme ile yeniden sağlamak için bıçak altına yatarak operasyonu sağlıklı bir şekilde atlatan kadınlar, estetik ameliyat ile tekrardan istedikleri boyutlardaki memeye sahip olabileceğini söyleyen Esta Medica Trikolojisti Işılay Ayar, “Ancak gerçek memenin alınmış olması sebebiyle, meme başı eskisi gibi görünmüyor. Türkiye’de dövme yöntemini kullanarak kadınlara ve erkeklere saç konusunda umut olduk  yeni teknolojisi 3D meme başı dövmesiyle hastalarına estetik bir meme başı görüntüsü veriyor” dedi.

"Meme Kanserini Yenmiş Hastalar Memnun"

Yeni bir teknikle vücuda işlenen boyların tamamının doğal ve alerji yapmadığını söyleyen Ayar, “Kliniğimizde, steril ortamda ve tek seansta gerçekleştirebildiğimiz bu işlem ile kanseri yenmiş güçlü kadınları estetik yönden memnun ediyoruz. işlemin acısız geçekleşiyor” diyerek meme kanserini yenmiş kadınlara daha mutlu ve özgüvenli ayrıldığını dile getirdi.

"Saç Dökülmesine Karşı Uygulanan Yöntem Kullanılıyor"

3D meme başı dövmesinde kullanılan bu tekniğin, uzun süredir seyrek saçları ve kaşları daha gür göstermek için kullanılan bir yöntem olduğunun altını çizen Este Medica Genel Koordinatörü Bahadır Sercan Ayar, , ”Kadınlarda ve erkeklerde seyrek olan yerleri kapatmaya yarıyor. Hastanın saç rengine uygun boyaya karar verildikten sonra saçında seyrek olan yerlere nüfuz ediliyor, böylece daha yoğun bir görünüm elde ediliyor. Genelde saç ekimi yaptırmak istemeyen hastalar, saç dövmesiyle istedikleri yoğun görünüme sahip olabiliyorlar ”dedi. Daha çok saç dövmesi hastası aldıklarını söyleyen  Ayar , bunun nedenini işlemin kolay oluşuna bağlıyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.