Öne Çıkanlar sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Pandemi Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çukurova belediye başkanı soner çetin AİLE ırak abd

Ömür Huzurevi’nden Anneler Günü Etkinliği

Misafirlerine kendi ev ortamlarını sağlamayı amaçlayan Ömür Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi, Anneler Günü kapsamında önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Ailelerin de katılım gösterdiği etkinlikte, merkezin konukları eğlenceli dakikalar geçirdi. 


Lalezar Türk Sanat Müziği Korosu’nun da bir konser verdiği etkinlikte, Ömür Huzurevi’nin misafirleri şarkılara eşlik etti. Dans eden ve oyunlar oynayan misafirler, aileleriyle de keyifli anlar yaşadı. 


Ömür Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi Müdürü Eda Malkoç, merkezde kalan misafirlerin sosyal hayatlarına dokunacak etkinliklere önem verdiklerini dile getirerek, “Bizi büyüten, yetiştiren ve büyük fedakarlıklarla bugünlere gelmemizi sağlayan annelerimiz, bizim için çok değerlidir. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.