Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türk telekom Prof. Dr. Rana Sanyal Büyük Macera 2: Sürpriz Misafir (Big Trip 2: Special Delivery) Bıcırıklar: Yeni Yuvamız (The Muckles: The Quest for a New Home) Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth

Sağlık Bakanı Koca: "Birinci Dalganın 2. Pikini Yaşıyoruz"

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, "Birinci Dalganın 2. Pikini Yaşıyoruz" dedi. 

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Bilim Kurulu Toplantısının ardından Koronavirüs ile ilgili son gelişmeler ve alınan yeni tedbirlere ilişkin basın açıklamasında bulundu. 

Sağlık Bakanı Koca, "Bugün aktif vaka sayımız 649 daha arttı. Ağır hasta sayımız 1.000’in üzerinde. Can kayıplarımızı azaltmak ve sevdiklerimizi korumak zorundayız. Bu tedbirle mümkün. Güç tedbirde." dedi. 

Bakan Koca, "Ülke genelinde durum kontrol altında. İstanbul, Trakya ve Ege Bölgesi'nde ciddi bir artış yok. Orta Anadolu ve Güneydoğu'da maalesef artış var. En fazla artış yaşanan illerin başında ise Ankara geliyor." dedi. Koro

Bakan Koca basın açıklamasının ardından basın mensublarının sorularını yanıtladı. 

"Ankara'daki vaka sayısı İstanbul'un 2 katı!"

En fazla artış yaşanan illerin başında Ankara'nın geldiğini belirttiniz. Ankara için özel bir tedbir alınacakmı sorusunu yanıtlayan Bakan Koca; "Ankara şu anda en fazla vakanın olduğunu ve istanbul'un yaklaşık 2 kat vaka yaşandığını belirtti. Bakan Koca, Kamu kuruluşlarında esnek çalışma ve evden çalışma sisteminin uygulandığını ama şu an itibarı ile sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak." dedi.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.