Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank Akşener Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE

Sağlık Bakanlığı'nda Kurum İçi Yer Değiştirme Süretiyle Bin 555 Atama

Sağlık Bakanlığı, İstanbul'un personel ihtiyacını gidermek için Kurum İçi Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası ve Yardımcı sağlık hizmetleri sınıfı personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. 

Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada;
 
"Sağlık Bakanlığı, İstanbul'un personel ihtiyacını gidermek için Kurum İçi Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası ve yardımcı sağlık hizmetleri sınıfı personel alımı gerçekleştirecektir.

Bin 555 personelin atanması ile ilgili münhal yerler Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü internet adresinden ilan edilecektir. Söz konusu kura, 9 HaziranCuma günü noter huzurunda gerçekleştirecektir.
 
Kura ile 6 biyolog, 5 çocuk gelişimcisi,  2 dil ve konuşma terapisti, 27 diyetisyen, 118 ebe, 25 fizyoterapist, 825 hemşire, 1 iş ve uğraşterapisti, 11 laborant, 1 odiyolog, 1 perfüzyonist, 11 psikolog, 4 sağlık fizikçisi, 278 sağlık memuru, 193 sağlık teknikeri, 20 sağlık teknisyeni, 18 sosyal çalışmacı ve 4 tıbbi teknolog olmak üzere toplam bin 555 personel atanacaktır." denildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.