Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Birliği Genişlemeden Sorumlu Komiseri Johannes Hahn Aubameyang atv ankara türk telekom Yıllık Gelir Vergisi beyannamelerinin verilme süreleri uzatıldı mı Patent İş Birliği Antlaşması

Türkiye Tüp Bebekte Dünya Dokuzuncusu

En son Hindistan’da 72 yaşında bir kadının, çocuk sahibi olması ile gündeme gelen tüp bebek tedavisine Türkiye’de ise yılda 42 bin çiftin başvurduğu ve bu sayıyla Türkiye’nin Dünya’da dokuzuncu sırada olduğu açıklandı.

Türkiye tüp bebek tedavisinin yapıldığı ve bu sayı ile dünya sıralamasında dokuzuncu Avrupa’da ise altıncı sırada yer alıyor. Türkiye’de her yedi çiften biri, yaklaşık iki milyon çift çocuk sahibi olma konusunda sorun yaşadığı ve 40 yaşından sonra bir kadının tüp bebekle hamile kalma olasılığının yüzde 20'nin altına düştüğü uzmanlar tarafından belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.