Öne Çıkanlar tbmm gündem chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi palandöken çin Kuşadası Belediyesi aylin nazlıaka kemal kılıçdaroğlu Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı

6. Uluslararası İpekyolu Film Ödülleri Sahiplerini Buluyor

Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliği (SETEM) tarafından,Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla düzenlenen 6. Uluslararası İpekyolu Film Ödülleri sahiplerini buluyor. Ödül töreni Beyoğlu Atlas Sinemasında 10 Aralık 2018 Pazartesi günü saat 20:00 da gerçekleşecek.

Uluslararası alanda 3058, ulusal alanda ise 94 belgesel, 13 animasyon ve 190 kurmaca film olmak üzere toplamda 3355 film katıldı.

SETEM EMEK ÖDÜLÜ ANNIE PERTAN’IN

Bugüne kadar SETEM Emek Ödülü; Vedat Türkali, Ertem Göreç, Safa Önal, Mehmet Dinler, Ülkü Erakalın, Aram Gülyüz, Necip Sarıcı, Yılmaz Atadeniz, Memduh Ün, Duygu Sağıroğlu, Ertunç Şenkay, Tolgay Ziyal ve Hüsamettin Ünlüoğlu’na verildi.Bu yıl SETEM Emek Ödülü; sinemamızda yapımcı ve sanat yönetmeni olarak bir çok projeye imza atan Annie Pertan’a verilecek. Annie Pertan’ın çalışmalarından bazıları; Aşk-ı Memnu, Arabesk, Devlerin Ölümü, Kurt Kanunu, Tersine Dünya, Mum Kokulu Kadınlar, Şarkıcı filmleri.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.