Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler türk telekom Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Audi FAW NEV Company Audi Ve Alibaba Audi Çin Başkanı Werner Eichhorn

8. Türk Film Festivali “Annemin Yarası”yla Başladı

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da düzenlenen "8. Türk Film Festivali", başrollerini Ozan Güven, Meryem Uzerli, Belçim Bilgin, Okan Yalabık ve Bora Akkaş’ın paylaştığı "Annemin Yarası"nın gösterimiyle başladı.

Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçiliği Kültür ve Tanıtma Müşavirliğince düzenlenen festival kapsamında yapılan film gösterimine, Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçisi Haldun Koç, Kültür ve Tanıtma Müşaviri Soner Şahin, filmin yönetmeni Ozan Açıktan, oyuncular Bora Akkaş, Meryem Uzerli ve Ozan Güven ile ülkedeki Türk kurum ve kuruluşlarının temsilcileri de katıldı. Festival, 12 Aralık'a kadar sürecek.



Çekimleri Sırbistan, Bosna Hersek, Hırvatistan ve Türkiye'de yapılan Annemin Yarası filminin konusunu ise yetimhanede büyüyen Salih'in kaybettiği ailesini arayışı ve bu sırada etrafında cereyan eden hadiseler oluşturuyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.