Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook Pandemi İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener AİLE

Kâfir Filminin Çekimleri Başladı

Gerçek bir yaşam hikâyesinden sinema uyarlanan Kâfir filminin çekimleri İstanbul’da başladı.

İgamedya Film ve GSA Film’in ortak yapımıyla gerçek bir yaşam hikayesinden sinemaya uyarlanan Kafir filminin çekimleri başladı. Filmin senarist ve yönetmenliğini Hasan Gökalp üstlenirken başrollerini ise Erkan Çelik, Selim Aygün, Caner Çeleksiz ve Gamze Kırlı paylaşıyor.

Filmin senaristi ve yönetmeni Gökalp, Türkiye’de çekilen korku filmlerinin birçoğunun maddi çıkar uğruna İslam inancına aykırı konular işlediğini ama Kâfir filminde gerçeklerin çarpıtılmadan yansıtılacağını söyledi. Gökalp Kâfir filmiyle ilgili ‘’Biz gerçeklerden yola çıktık. Yaşanmış bir hikâyeyi konu alarak hem kaliteli bir film çekmek hem insanlara lazım olan mesajları vermek arzusundayız. Elbette bunu yaparken korku ve gerilimden asla taviz vermeyeceğiz; izleyicilerin tansiyonunu yükselteceğiz “ dedi.

Filmin Konusu

Aşk yaşayan bir çifte yapılan büyü ve yaşadıkları musallatı konu alıyor. Büyücü, kâfir cinleri kullanarak Allah’ın bütün yasaklarını hiçe sayar, ısrarla bu eylemine devam eder ve küfre girecek her şeyi yapar. Ama bir gün kâfir cinleri yanlış kişiye yönlendirir.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.