Öne Çıkanlar bugünün gündemi pkk azerbaycan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istanbul

Malatya Uluslararası Film Festivali'nin Tarihi Belli Oldu

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye ve Dünya sinemasının seçkin örneklerinin 8. kez buluşacağı Malatya Uluslararası Film Festivali, bu yıl 9- 15 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz yıl büyük bir coşku ve heyecanın yaşandığı Malatya Uluslararası Film Festivali’nin direktörlüğünü bu yıl da sinema yazarı Suat Köçer üstleniyor. Önceki yıl önemli yeniliklerin hayata geçirildiği festivalin bu yılki programında da çok sayıda yenilik ve sürprizler var.

Geçtiğimiz yıl program ve konuklarıyla son derece coşkulu ve renkli bir festival yaşadıklarını hatırlatan Festival Direktörü Suat Köçer, aynı heyecan ve duygularla bu yılki festival programını hazırlamaya başladıklarını söyledi. Festivalin yerliliğe yaslanan boyutunu güçlendireceklerini dile getiren Köçer, bu kapsamda çeşitli yenilik ve sürprizler hazırladıklarını ifade etti. Köçer, geçen yıl ilki yapılan Malatya Film Platformu’nun bu yıl heyecan verici yenilikler barındıracağını da sözlerine ekledi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Malatya Uluslararası Film Festivali, Doğu ile Batı’nın kesiştiği, kültürel ve tarihi güzellikleriyle yoğrulan Malatya’nın ruhuna uygun dopdolu bir seyirle beyazperdeyi renklendirmeye hazırlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.