Ölmek İçin Zaman Yok Filminin Türkçe Afişi Yayınlandı

Albert R. Broccoli’nin EON Productions şirketiyle, Metro Goldwyn Mayer Stüdyoları (MGM) ve Universal Pictures International tarafından çıkarılan filmin yönetmeni; Cary Joji Fukunaga (Beasts of No Nation, True Detective). Daniel Craig, Ian Flemming’in 007 James Bond karakterini canlandırdığı beşinci filminde rol alıyor.

Yazarları, Neal Purvis ve Robert Wade (Spectre, Skyfall), Cary Joji Fukunaga, Scott Z. Burns (Contagion, The Bourne Ultimatum) ile Phoebe Waller-Bridge (Killing Eve, Fleabag) olan ÖLMEK İÇİN ZAMAN YOK filminin yapımı halen devam ediyor.

ÖLMEK İÇİN ZAMAN YOK filminde ayrıca Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Billy Magnussen, Ana de Armas, Rory Kinnear, David Dencik, Dali Benssalah ile Jeffrey Wright ve Ralph Fiennes de rol alıyor.

ÖLMEK İÇİN ZAMAN YOK filminde Bond, aktif hizmetten ayrılmış ve Jamaika’da sakin bir hayatın keyfini sürmektedir. CIA’den eski dostu Felix Leiter yardım için kendisine başvurunca huzuru kısa sürer. Kaçırılan bir bilim insanını kurtarma görevi beklenilenden daha tehlikeli bir hal alır. Bond, tehlikeli yeni teknolojilerle silahlanmış, gizemli bir kötü adamın peşine düşer.

Yaratıcı ekibin diğer üyeleri; Besteci Dan Romer, Görüntü Yönetmeni Linus Sandgren, Editörler Tom Cross ve Elliot Graham, Yapım Tasarımcı Mark Tildesley, Kostüm Tasarımcı Suttirat Larlarb, Saç ve Makyaj Tasarımı Daniel Phillips, Denetleyici Dublör Koordinatörü Olivier Schneider, Dublör Koordinatörü Lee Morrison ve Görsel Efektler Süpervizörü Charlie Noble.

Ekipte yeniden yer alanlar; 2. Birim Yönetmeni Alexander Witt, Özel Efektler ve Aksiyon Araçları Süpervizörü Special Chris Corbould ve Oyuncu Seçimi Direktörü Debbie McWilliams.

Casino Royale, Quantum Of Solace, Skyfall and Spectre filmlerinin tüm dünyadaki toplam hasılatı 3,1 milyar doların üzerinde. Skyfall (1,1 milyar dolar) ve Spectre (880 milyon dolar) serinin en yüksek hasılat yapan iki filmidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.