Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook İdlib akp Pandemi Kuşadası Belediyesi Akşener

Şahan Gökbakar Kayhan İle  Ankamall Cinemaximum İzleyicisiyle Buluşuyor

Türk sinemasında sayısız rekora imza atan Şahan Gökbakar Ankaralılarla AnkaMall’da bir araya geliyor. Şahan Gökbakar ve her saniyesiyle izleyiciye eğlenceli ve bol kahkahalı zaman geçirme garantisi sunan son filmi ‘Kayhan’ın ile 18 Şubat 2018 Cumartesi günü Ankara AnkaMall Cinemaximum izleyicisiyle buluşacak.


Filmin başrol oyuncusu Şahan Gökbakar ve yönetmen Togan Gökbakar’ın katılacağı gösterim saat 15.00’de başlayacak.  Gösterim öncesi Şahan Gökbakar AnkaMall Sahne’de sevenleriyle buluşup filmle ilgili kısa bir söyleşi yapacak.  Gişe rekortmeni Şahan Gökbakar filmle ilgili merak edilen soruları yanıtlayacak.

FİLMİN KONUSU
Okulunun geleneksel pilav gününe çok sevdiği lise arkadaşlarını görmek için heyecanla gelen Kayhan, kendisine hediye edilen 98 mezunlari yilligini gorunce sok olur. Yilliksayfalarinikaristirdığında lise yıllarından beri dost bildiği herkesin aslında kendisinden nefret ettiğini öğrenir. Yaşadığı hayal kırıklığını üzerinden atamayan Kayhan’ın aklından tek bir şey geçer… İNTİKAM.

Lise arkadaşları için özenle hazırlanmış planlarını harekete geçiren Kayhan’a bu yolculukta kardeşi bildiği ve onu çok seven Orçun (İrfan Kangı) istemeyerek de olsa eşlik edecek ve başlarına gelmeyen kalmayacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.