Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi

Ufuk Özkan 'Tam Bir Bayram Filmi Geliyor'

Vizyona girmek için sayılı günler kalan ve yazın en komik sinema filmi olmaya aday Milyonluk Kuş’un başrol oyuncularından Ufuk Özkan, Bakü’de gerçekleştirilen çekimlerdeki ilginç anısını ve film ile ilgili bilinmeyenleri anlattı.

17 Ağustos’ta sinemaseverler ile buluşacak, maceralı ve bol kahkahalı komedi filmi Milyonluk Kuş’un, çekimleri Bakü’de yapıldı. Bakü çekimlerinin oldukça keyifli geçtiği belirten Ufuk Özkan, ilk sahnesinde yaşadığı ilginç anısını anlattı; ‘Bakü çekimlerinde, ilk sahnenin sonunda rejiden Azerbaycanlı bir arkadaş bana dönüp dedi ki, “Size aşk olsun” Ben, herhalde dedim yanlış bir şey oldu. Devam ettik. Ama bu arkadaş her sahnenin sonunda dönüp bana diyor ki, “Size gerçekten aşk olsun.” Allah Allah dedim, herhalde taktı bana. İki üç sonra öğrendim ki, Azerbaycan’da “Aşk Olsun!” (eşk olsun), “Bravo, Aferin” anlamında kullanılıyormuş. Beni övdüğünü çok geç anladım.’

Seyirci beklentisinin karşılığını fazlasıyla alacağını belirten Özkan, “Milyonluk Kuş” filmi, bütün herkesin bayram tatilinde keyifle izleyip, eğlenecekleri bir film. Tam bir bayram filmi. Herkes, eşini, dostunu, sevdiklerini alsın 17 Ağustos’tan itibaren sinema salonlarında buluşalım çağrısında bulundu.

‘MATEMATİK DEHASININ SENARYOSU’

Ufuk Özkan ayrıca film ile ilgili bilinmeyen detayları da anlattı; ‘Sinema filminin yapım şirketi Artlemma çok başarılı bir iş çıkardı. Yönetmenimiz Hayal Aslanzade oldukça kaliteli bir isim. Onunla çalışmak keyifliydi. Senaryo Tevekkül Mehreliyev’e ait. Kendisi Boğaziçi matematik mezunu ve matematik üzerine doktorası var. O yüzden senaryonun kurgusu oldukça enteresan. Çok güzel bir iş çıktı ortaya’ dedi.

Filmin şarkısını Türkiye’nin en çok beğenilen orkestrası Behzat Gerçekler yönetiminde ENBE seslendirdi. Merakla beklenen şarkının klibi de çok yakında yayınlanacak ve vizyona girmeden önce seyircinin beğenisine sunulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.