Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk türk telekom Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Audi FAW NEV Company Audi Ve Alibaba

Vizyona Günler Kala Baba Kız At Çiftliğinde Buluştu

6 Nisan’da vizyona girecek ‘Kızım ve Ben’ filmine adını veren oyuncular at çiftliğinde bir araya geldi. Filmde baba kızı canlandıran başrol oyuncusu Cemal Hünal ve filmin yapımcısı Burak Memişoğlu’nun da kız kardeşi olan çocuk oyuncu Zülal Memişoğlu, çiftlikte basın mensuplarıyla buluştular. Renkli görüntülere sahne olan günde baba-kız filmle ilgili merak edilen soruları da cevapladı.

Polisiye-dram türünde çekilen Kızım ve Ben filmi için geri sayım başladı. Ünlü oyuncu Cemal Hünal at çiftliğinde stres atarken filmde kızını canlandıran Zülal Memişoğlu da keyifli dakikalar yaşadı. Cemal Hünal bir özel harekat polisini canlandırmanın önemine değinirken Zülal Memişoğlu da ‘’Polis abilerle aynı filmde oynamak beni çok gururlandırdı’’ dedi. Murat Gürvardar’ın senarist ve yönetmenliği yaptığı polisiye-dram türündeki film, kahraman bir özel harekât polisi olan Doruk’un görevinin yanı sıra kızına hem annelik hem de babalık yapmasını konu alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.