WOMAN AT WAR 8 Mart’ta Sinemalarda!

İzlandalı modern bir Amazon savaşçısını zeki ve biraz da alaycı bir dille konu alan WOMAN AT WAR 8 Mart'ta vizyona girecek. 

İzlandalı modern bir Amazon savaşçısını zeki ve biraz da alaycı bir dille konu alan WOMAN AT WAR, 2018 Cannes Film Festivali Eleştirmenler Haftası’nda özgün hikayesiyle SACD Ödülü’nü kazandı. İzlanda’nın Oscar adayı olan film, Variety’nin de dediği gibi, “dünyayı ilgilendiren önemli konuları mizah kadar adalet duygusuyla ele alan, zekice yapılmış, insanı iyi hissettiren ender filmlerden”

Filmin Konusu

Guardian

İzlanda’nın bir şehrinde koro hocalığı yapan Halla’nın kimsenin bilmediği bir hayatı daha vardır. Bölgede çevre kirliliğine yol açan bir fabrikaya tek başına savaş açmıştır. Yayı ve okuyla kırsala giden Halla, basında sadece “Gizemli Dağ Kadını” olarak bilinir. Ancak tam işlerin kızıştığı anda Halla, Ukrayna’dan çocuk evlatlık edinme talebinin kabul edildiğini öğrenir. Tek başına koskoca bir fabrikaya savaş açan kadın, idealleri ve hayalleri arasında kaldığı yerden çıkabilecek midir?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.