Öne Çıkanlar diyarbakır azerbaycan istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut eNBE Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu Funda Arar milli güvenlik kurulu çukurova belediye başkanı soner çetin

Ak Portföy, "Yatırım Fonları Getiri Lideri - 2018 Ödülü”nü Kazandı

Ak Portföy, TSPB Portföy Yönetim Faaliyeti kategorisinde Yeni Teknolojiler Yabancı Hisse Senedi Fonu ile "Yatırım Fonları Getiri Lideri - 2018 Ödülü”nü kazandı.

Ak Portföy, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’nin (TSPB) düzenlediği, sermaye piyasalarının prestijli ödülü "4. TSPB Sermaye Piyasaları Ödülleri” kapsamında, “Yatırım Fonları Getiri Şampiyonu” oldu.

“TSPB Yatırım Fonları Getirisi”nde “Türkiye'nin Getiri Sampiyonu” seçilmelerinin gurur verici olduğunu vurgulayan Ak Portföy Genel Müdürü Mehmet Ali Ersarı, “Hisse senedi fonları içinde en çok yatırımcıya sahip Ak Portföy Yeni Teknolojiler Fonu, Apple, Google, Facebook, Amazon, Netflix  gibi seçilmiş 20 global teknoloji devine, tek bir işlemle yatırım yapabilmek için harika bir fırsat sunuyor. Üstelik Türkiye’nin her bankasından. Teknoloji şirketleri her geçen gün daha da büyürken yatırımcılara da kazanç sağlamaya devam ediyor. Bu şirketler son yıllarda oldukça başarılı bir performans gösteriyor. Fonun yılbaşından bu yana getirisi de %32,6 düzeyinde ” dedi.

“Ak Portföy’ün sektörde geliştirdiği yenilikçi ürünlerin, yatırımcılarımıza sunduğu imkanların yanı sıra yerel ve küresel düzeyde prestijli ödüllerle takdir görmesi bizi mutlu ediyor” diye sözlerine devam eden Ersarı “Yönettiğimiz 35 milyar TL üzeri varlık büyüklüğü ile Türkiye’nin lider portföy yönetim şirketiyiz. Türkiye’nin ilk yatırım danışmanlığı ve ROBO Danışmanlık ürünlerininin yanı sıra İlk ‘Altın Fonu’, ilk ‘Anapara Koruma Amaçlı Yatırım Fonu’, ilk ‘Gayrimenkul Yatırım Fonu’ ve ‘İlk Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’ gibi yüksek potansiyelli enstrümanları Türk sermaye piyasalarına kazandırmış olan Ak Portföy, yenilikçilik misyonunu önümüzdeki dönemde de sürdürecek. Farklı varlık sınıfları ve temalarda yeni ürünleri sürekli geliştiriyor ve sektörün en geniş yatırım evrenini yatırımcılara sunuyoruz.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
AK Portföy
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.