Öne Çıkanlar tbmm çin chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi Akşener

1905 AGS Üyeleri GS Başkan Adayı Cengiz’i Ağırladı

Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (1905 AGS), Galatasaray Kulübü Başkan adaylarından Mustafa Cengiz’i Ankara’da ağırladı. 1905 AGS Başkanı Özgür Savaş Özdoğru ve üyeleri, Mustafa Cengiz ile keyifli bir sohbet geçirdi.

Crown Plaza Otel'de gerçekleştirilen toplantıda, Galatasaray Kulübü’nde 20 Ocak Cumartesi günü yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurulda başkan adayı olan Mustafa Cengiz, 1905 AGS üyeleriyle bir araya geldi. Toplantının açılış konuşmasını yapan 1905 AGS Başkanı Özgür Savaş Özüdoğru, derneğin kuruluşu ve misyonuyla ilgili bilgiler verdi.

Galatasaray Kulübü’nün büyük bir yapı olduğunu belirten Özüdoğru, “Bu kulübün bir parçası olmaktan mutluyuz. Ankaralı işadamları olarak kulüp menfaati doğrultusunda hareket eden bir yapıyız. Türkiye’ye rol model olan bir yapıyız ve bu bilinçle hareket ediyoruz. Türkiye’de bir spor kulübü çatısı altında birleşen iş adamları olarak spora ve Türk ekonomisine katkı sağlıyoruz ve sağlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Galatasaray Başkan adayı Mustafa Cengiz ise, her Galatasaraylının kalbinde kulübüne hizmet etme düşüncesinin bulunduğunu söyleyerek, "Galatasaray, elle tutulmaz, gözle görülmez bir ruhtur. Sosyolojik olarak irdelenmesi gereken müthiş bir olgudur" dedi. Göreve seçilmeleri halinde idari, mali ve sportif konularda sanki 3 yıllığına seçilmiş gibi faaliyetlerine başlayacaklarını vurgulayan Cengiz, "Kaynaklarımızı çeşitlendirmemiz gerekiyor. Galatasaray'ın alternatif gelir kaynakları olmalı. Galatasaray'ın marka değeri çok önemli” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.