Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

A Milli Erkek Takımımız Sırbistan’a Mağlup Oldu

Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda D Grubu’nda yer alan A Milli Erkek Takımımız, üçüncü maçında Sırbistan’a 80-74'lük skorla mağlup oldu.

Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda D Grubu’nda yer alan A Milli Erkek Takımımız üçüncü maçında Sırbistana 80-74 yenilerek grubundaki ikinci mağlubiyetini aldı.

İlk periyotu 21-13 geride kapatan Ay Yıldızlılarımız, ikinci çeyrekte farkı iki sayıya indirmesine karşın ilk yarıyı 36-31 geride kapattı. Millilerimiz final periyoduna 53-45 geride girmesine karşın final periyodunda bir ara etkili oyunu ile 34 dakikada 59-57 öne geçti. Bu dakikadan sonra Bogdanovic'in etkili oyunu ile sayılar bulan Sırbistan karşılaşmadan 80-74 galip ayrıldı. Millilerimiz bu mağlubiyetle grubundaki ikinci mağlubiyetini almış oldu.

Melih Mahmutoğlu 19 sayıyla maçın en skorer ismi olurken, Sırbistanda iki haneli sayılara Bogdanovic 17 ve Jovic 15 sayıyla ulaştı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.