Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank Akşener Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE

A Milli Erkek Takımımızdan Şansız Başlangıç

Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda A Milli Erkek Takımımız, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynadığı ilk karşılaşmada Rusya’ya 76-73 kaybetti. 


Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda Rusya ile mücadele eden A Milli Erkek Takımımız ilk çeyreği 20-15 ve ilk yarıyıda 36-33 geride tamamlardı. Millilerimiz final periyoduna 55-51  geride girmesine karşın son periyotta 32. dakikada 58-57 öne geçmesine karşın san anına kadar çekişme içinde geçen mücadeleden millilerimiz 76-73'lük yenilgi ile ayrıldı. 

Avrupa şampiyonasına şansız bir yenilgi ile başlayana milli takımımızda  Cedi Osman 28 sayıyla karşılaşmanın en skorer isim olurken, Rusya'da ise  Shved 22 sayıyla takımının en skorer ismi oldu. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.