Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk türk telekom Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Audi FAW NEV Company Audi Ve Alibaba

AGS 1905: Umutların Yeşermesi İçin Bizde Varız
Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (AGS 1905),"Umutların Yeşermesi için bizde varız" dedi

Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (AGS 1905) camiası adına Başkan Özgür Savaş Özüdoğru Kurban bayram mesajı yayımladı. Özüdoğru yayımladığı mesajında,
Türkiye’nin geleceğine dair umutlarının devam ettiğini bildirdi, “Umutların daha da yeşermesi için biz de üzerimize düşeni yapacağız” açıklamasında bulundu. 

Hem ülkemizde, hem de bölgemizde yaşanan olaylar nedeniyle bir bayrama daha buruk girildiğini ifade eden Başkan Özüdoğru, şu ifadeleri kullandı:
“Bayramlar biz Türk milleti için dayanışmanın, paylaşmanın ve kardeşlik duygularının en sade halleri ile yaşandığı çok özel günlerdir. Bayramlar bizim için kucaklaşmadır, heyecandır, coşkudur. Fakat ülkemiz ve bölgemizde yaşanan olaylar bir bayrama daha buruk girmemize neden olmaktadır. Çok zor, çok sıkıntılı günlerden geçtik, geçiyoruz. Ancak biliyoruz ki yarınlar karanlık değil. Ülkemizin geleceğine dair umutlarımız devam ediyor. Bu umutların daha da yeşermesi için hepimize görevler düşüyor. İş dünyası olarak bizler daha çok çalışıp üretmek, daha fazla istihdam sağlamak, inancımızı yitirmeden geleceğe güvenle bakmak durumundayız. Toplumun ayrıştırılmaya çalışıldığı günlerden geçerken birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç olduğunu bilerek, bunun için çaba sarf etmek zorundayız. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Kurban Bayramı’nın ülkemize ve tüm İslam dünyasına mutluluk, esenlik ve barış getirmesini diliyoruz.” dedi.


 
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.