Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler türk telekom Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Audi FAW NEV Company Audi Ve Alibaba Audi Çin Başkanı Werner Eichhorn

Ali Koç'tan Çarpıcı Açıklamalar

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, kulüp televizyonunda önemli açıklamalarda bulundu.

Camiaya Sesleniş programına katılan Ali Koç, kulübün mali durumu,kombineler,taraftar,transfer de dahil olmak üzere birçok konuda açıklamalarda bulundu. Kulübün mali durumunun beklediklerinden kötü durumda olduğunu söyleyen Ali Koç ''Bizim borçlarımız 3.2 milyar TL. 31 Mayıs 2018 itibariyle. O günün kuruyla da bu rakam 621 milyon Euro’ya denk geliyor.'' dedi. Ali Koç, kulübe 50 milyon dolar hibe ettiğini sermaye arttırımıyla beraber bu paranın biraz nefes aldıracağını sözlerine ekledi. Kombine sayısına da açıklama getiren Başkan Ali Koç, satılabilir 40.444 kombinen 38.716'sının satıldığını söyledi ve taraftara teşekkür etti. Transfer konusunda da gençlere önem vereceklerlerini ve kulübün geleceğini bu yolla şekillendireceklerini belirten başkan, gençlerle beraber birkaç sürpriz ismi de kadromuza katabiliriz dedi. Feyenoord maçında tribünde rakip takımlara edilen küfürlere çok üzüldüğünü söyleyen Ali Koç '' Feyenoord maçında yapılanlar bizi üzdü. 3-0 öndeyken bir başka kulübe çirkin tezahürat beni üzdü. Kızarsanız da ben doğru bildiğimi yapmaya devam edeceğim. FB Türkiye’ye rol model olacak. Türkiye’ye iyilik saçacak. Tüm taraftarlarımızın beğenisini kazanacak bir Fenerbahçe olmalıyız. Fenerbahçe’nin böyle bir gücü var ama tribünde nasıl davrandığımız da çok önemli.  FB’nin tüm spor kulüplerine örnek olacak bir kulüp olmasını arzu ediyoruz.'' diyerek kendisinin bu konudaki tavrını belirtti. Son olarak Benfica eşleşmesiyle ilgili görüşlerini dile getiren Ali Koç ''Ne diyebilirim ki; orada da en zor kurayı çektik.  Evet bu seviyede oynayacaksanız her türle takımı yenmeniz lazım. Yenebileceğimize de inanıyoruz ama daha hazırlık sürecine ihtiyacımız var ve birkaç tane daha transfer yapacağız. Ama sağlık olsun, bir yerde şansımız dönecek. Bu camianın şansı bir yerde dönecek. Bakın Soldado durup dururken elinden ameliyat oldu. Atıf da bugün ameliyat oldu. Ama şansımız bir yerde dönecek. Buna inanıyorum ki Benfica turunda şansımız dönecek. Oradan iyi bir sonuçla gelirsek bu taraftar Benfica’yı buradan çıkarmaz. Bu inanç, bu coşku; bugün içinde bulunduğumuz psikoloji bize bu turu getirir. Yeter ki oradan iyi bir sonuçla dönelim.'' diyerek turdan umutlu olduğu mesajını verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.