Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler türk telekom Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Audi FAW NEV Company Audi Ve Alibaba Audi Çin Başkanı Werner Eichhorn

All-Star’da Ayşe Begüm Şov

Avrupa’nın en iyi ligi olarak gösterilen Tahincioğlu Basketbol Ligi’nin yıldızlarının buluştuğu Tahincioğlu All-Star 2018, Sinan Erdem Spor Salonunda düzenlendi. Smaç, yetenek ve üç sayı yarışmaları izleyicilerin beğenisini toplarken Ayşe Begüm Onbaşı’nın yaptığı şov da büyük alkış aldı.

All-Star maçının periyot arasında, Dünya ve Avrupa Şampiyonu, Red Bull sporcusu Onbaşı’nın düzenlediği gösteri büyük beğeni topladı.

Tahincioğlu All-Star 2018’de Sinan Erdem Spor Salonu’na kurulan Red Bull Player Lounge’da da oyuncular heyecanlarını basketbol severlerle paylaştı. All-Star’ın oylama partneri RedBull.com’da yapılan oylamalarda zirvede yer alan ve All-Star’da mücadele ettiği için gururlu olduğunu söyleyen Errick McCollum, “Türkiye’deki basketbol severlere iyi anlar yaşatmak için şimdi de bundan sonra da her şeyi yapacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.