Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook akp İdlib Pandemi Kuşadası Belediyesi Akşener

Avrupa Kupalarında İngiliz Damgası

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanşlarında Arsenal 3-1'in rövanşında deplasmanda da Valencia'yı 4-2 mağlup ederek edını finale yazdırdı. Diğer Yarı final rövanşında ise Chelsea 1-1'in rövanşında normal süresi ve uzatmaları 1-1 berabere sonuçlanan karşılaşmada  Eintracht Frankfurt'u penaltı atışları sonucunda 4-3 mağlup ederek finale yükseldi. 

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanşında Arsenal 3-1'in avantajı ile çıktığı Valencia karşısında deplasmanda da rekibini 4-2 mağlup etti. Arsenal'ın gollerini 17,69, ve 88. dakikalarda Pierre-Emerick Aubameyang, 50. dakikada ise Alexandre Lacazette atarken, Valencia'nın gollerini ise 11 ve 58. dakikalarda Kévin Gameiro kaydetti. 

Günün diğer yarı final mücadelesinde ise Chelsea 1-1'in rövanşında normal süresi ve uzatmaları 1-1 berabere sonuçlanan karşılaşmada  Eintracht Frankfurt'u penaltı atışları sonucunda 4-3 mağlup etti. Chelsea'nın golünü 28. dakikada Ruben Loftus-Cheek atarken,  Eintracht Frankfurt'un golünü ise Luka Joviç kaydetti. 

Bu sonuçlardan sonra UEFA Avrupa ligi finali Arsenal ile Chelsae arasında oynanırken, Şampiyonlar ligi finali ise Liverpool ile Tattenham arasında oynanacak. Avrupa'nın kulüpler düzeyinde gerçekleşen iki organizasyonunda da kupaya ingilizler damga vurdu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.