Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türk telekom Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Audi FAW NEV Company

Barcelona, Betis'i Gol Yağmuruna Tuttu

La Liga'nın son şampiyonu Barcelona, yeni sezonu Real Betis karşılaşmasıyla açtı. Barcelona, Real Betis'i gol yağmuruna tuttu. Mücadeleye damga vuran isimlerden biride Arda Turan'dı.

Barcelona maça çok hızlı başladı. Karşılaşmanın 6. dakikasında Alba'nın asistinde milli yıldızımız Arda Turan'ın şık golüyle 1-0 öne geçti. 
Bu golün ardından ataklarını iyice artıran Barcelona ikinci golü ararken kalesinde gol gördü. Real Betis, 21. dakikada Ruben Castro'nun nefis frikik golüyle skorskora denge getirdi.1-1
Beraberlik golünün ardından rakip kaleyi çember altına alan Barcelona Real betis savunmasını iyice bunalttı. Katalan ekibi, 37. dakikada Messi'nin güzel golü ve 42. dakikada ise Suarez'in attığı gollerle soyunma odasına 3-1 önde gitti.

Arda Turan İkinci Yarıda da Sahnedeydi
İkinci devreye de kaldığı yerden devam eden Barcelona 56. dakikada Suarez ile skoru 4-1 yaptı. Bu golde asistli yapan Messi'ye klas bir kilit pas atan Arda, büyük alkış topladı. 57. dakikada sahnede yine Arda, Messi ikilisi vardı. Arda Turan, rakibinden çaldığı topu Messi ile buluşturdu ve Arjantinli oyuncu takımına 5-1'i getiren golü kaydetti.
Mücadelenin son bölümlerinde oyun yeniden hareketlenirken Luis Suarez, 82. dakikada nefis frikik golüyle hem hat-trick yaptı hem de skoru 6-1' taşıdı.
Karşılaşmada son dakikalara girilirken Real Betis adına günün tek golünü kaydeden Ruben Castro, 84. dakikada ikinci golü kaydetti ve bu gol maçın skorunu da tayin etti. Barcelona, sezonun açılış karşılaşmasında evinde ağırladığı Real Betis'i 6-2'lik skorla farklı mağlup ederek sezona muhteşem bir giriş yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.