Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse vizyona girecek yeni filmler Cuma günü vizyona girecek yeni filmler türk telekom Aubameyang avokado maskesi tarifi avokado maskesi nasıl yapılır Patent İş Birliği Antlaşması atv memur ankara

Beşiktaş Avrupa'da Frene Bastı

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G grubu dördüncü maçında Vodafone Park'ta Monaco ile 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşmanın ilk yarısında temsilcimiz Beşiktaş rakibi karşısında etkili olamadı.

15. dakikada Monacco gole çok yaklaştı. Bu dakikada Lemar'ın sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda Tilelemans'ın kafa vuruşunu kaleci Fabricio güçlükle çeldi. Savunma daha sonra tehlikeyi uzaklaştırdı.

38. dakikada Beşiktaş kalesi önemli bir tehlike atlattı. Jovetic'in ortasında Lopes'in ayak koyuşunda kaleci Fabricio'yu geçen topu defans uzaklaştırdı.

Karşılaşmanın ilk yarısı böyle bitecek derken Monaco deplasmanda öne geçti. 45. dakikada Monaco, Lopes'in golüyle öne geçti. 0-1

Karşılaşmanın ilk yarısı Monacco'nun 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarının başlarında temsilcimiz penaltı kazandı. 53. dakikada Quaresma ceza sahasında yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışı için topun başına Cenk Tosun geldi ve topu filelere gönderdi. 1-1

59. dakikada temsilcimiz golle burun buruna kalmasına karşın boş kale yerine topu dışarı attı. Oğuzhan orta sahadan kaptığı topu savunmanın arkasına gönderdi. Topu alan Babel kaleci Subasic'i çalımladıktan sonra açısını kaybetmesine rağmen meşin yuvarlağı Quaresma'ya gönderdi. Querasma topu boş kale yerine auta attı.

Beşiktaş beraberlik golünü yakalamasına karşın rakibi karşısında üstünlük kuramadı. İkinci yarıda da rakibi Monaco daha etkili bir oyun sergiledi. Monacco 75. dakikada da gole çok yaklaştı. Sol taraftan kullanılan köşe atışında Roggi'nin kafa vuruşunun direk dibinde Oğuzhan Özyakup  tehlikeyi uzaklaştırdı.

Karşılaşmada başka gol olmayınca temsilcimiz Beşiktaş sahadan 1-1'lik sonuçla ayrılmasına rağmen liderliğini sürdürdü. Beşiktaş'ın gruptan çıkması için Leipzig'in kazanması gerekiyor.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.