Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Beşiktaş'ta Yıldız İsim Derbide Yok

Beşiktaş'ta Gaziantep FK maçında rakibine sert müdahaleden dolayı kırmızı kart gören Ersin Destanoğlu'nun 2 maçlık cezası için Türkiye Futbol Federasyon Tahkim Kurulundan açıklama geldi.

Beşiktaş'ın son zamanlarda parlayan yıldız kalecisi Ersin Destanoğlu'nun 2 maçlık cezasını Türkiye Futbol Federasyon Tahkim Kurulu onayladı. 2 maç ceza alan file bekçisi Ersin Destanoğlu aldığı ceza ile önemli Başakşehir ve Fenerbahçe derbisini kaçıracağı belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyon Tahkim Kurulundan yapılan açıklamada:

"Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin futbolcusu Ersin Destanoğlu'nun, rakip takım futbolcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle FDT'nin 43. maddesi uyarınca 2 resmi müsabakadan men cezası ile cezalandırılmasında, sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına karar verildi." ifadeleri kullanıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.