Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Beşiktaş Turu Almanya'da Bıraktı

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında deplasmanda Bayern Münih'e farklı bir skorla mağlup olarak tur şansını mücizelere bıraktı.

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında deplasmanda Bayern Münih'e 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup olarak  tur için bütün ümitlerini Almanya'da bıraktı.

Karşılaşmaya iyi başlayan fakat 16. dakikada Vida, direkt kırmızı kartla oyun dışında kalınca bütün hesapları şaşan temsilcimiz rakibi karşısında da istediği oyunu sahaya yansıtamadı ve rakibi karşısında varlık gösteremedi.

43. dakikada Bayern Münih, Müller'in golüyle öne geçti. 1-0

Karşılaşmanın ilk yarısı Bayern Münih'in 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda da 10 kişi oynayan temsilcimiz karşısında ataklarını artıran Bayern Münih 53. dakikada Coman'ın golüyle farkı ikiye çıkardı. 2-0

66, dakikada Müller kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydederek farkı üçe çıkardı. 3-0

Rakibi karşısında etkili olamayan temsilcimiz 79 ve 88. dakikalarda Lewandowski'nin gllerine engel olamayınca karşılaşmadan 5-0 mağlup ayrılarak tur şansını Almanya'da bıraktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.