Beşiktaş Vodafone Arena'da Puan Kaybetti
Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Lider Beşiktaş sahasında Kayserispor ile 2-2 berabere kalarak çok önemli 2 puan kaybetti.

Lider Beşiktaş Kayserispor karşısında ilk yarıda istediği futbolu sahaya yansıtamadı ve kalesinde gol pozisyonları yaşadı.
İlk yarıda gol sesi çıkmadı ve her iki takım soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti.

Maçın ikinci yarısında baskısını artıran ve istediği futbolu yansıtmaya başlayan siyah Beyazlı ekip aradığı golü 55. Dakikada Aboubakar ile buldu ve 1-0 öne geçti.
64. dakikada Kayserispor Umut Bulut’un golüyle beraberliği yakaladı. 1-1

Oyuna yeniden dengeyi getiren Sarı Kırmızılı ekip 82. Dakikada  Andreas Beck'in kendi kalesine attığı golle öne geçti. 1-2

88. dakikada baskısını yeniden artıran Beşiktaş beraberliği yakaladı. Aboubakar kendisinin ve takımının 2. Golünü atarak tekrar maça eşitlik getirdi.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 2-2 sona erdi. Beşiktaş, Kayserispor karşısında kaybettiği 2 puanla takipçisi Medipol Başakşehir ile de puan farkı 2’ye inmiş oldu.

Kayserispor, Sergen Yalçın yönetiminde çıkışını sürdürdü. Kayserispor son 7 maçında 4 galibiyet 3 beraberlik alarak ligin dibinden uzaklaşmaya başladı. Kayserispor son 7 maçında Galatasaray7ı deplasmanda, Fenerbahçe’yi evinde mağlup ettikten sonra Lider Beşiktaş deplasmanından da beraberlikle dönüyor.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.