Öne Çıkanlar tbmm palandöken çin gündem chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi aylin nazlıaka kemal kılıçdaroğlu Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi

"Bu Takım Kazandığı İçin Birlikte Değil. Birlikte Olduğu İçin Kazanan Bir Takım"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray galibiyetinden sonra yaptığı açıklamada; "Bu takım kazandığı için birlikte değil. Birlikte olduğu için kazanan bir takım" dedi.

Teknik Diröktör Güneş, "Maçı kazanmak önemli ve biz üç puan aldık. Bizim için sevindirici bir durum. Dinamik oyuncuları oynatmaya çalıştım. Çok kaliteli bir maç olmadı. Bizim kazanmamız kimseyi rahatsız etmesin. Bugünkü oyun bunu gerektiriyordu. Savunma anlayışımızdan dolayı rakip oyun kurmaya değil, uzun oynamaya çalıştı. Bu takım kazandığı için birlikte değil. Birlikte olduğu için kazanan bir takım.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.