Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi

ByLock İddiası İstifayı Getirdi !

Bugün sabah saat 07.50 sıralarında ‘ByLock’ kullandığı iddiasıyla savcılığa ifade veren Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan istifa ettiğini açıkladı.

Atiker Konyaspor’un Başkanı Ahmet Şan sabah saatlerinde FETÖ/PYD soruşturması kapsamında ‘ByLock’ kullandığı iddiasıyla savcılığa ifade vermişti.  Atiker Konyaspor resmi internet sitesinden Şan’ın avukatı aracılığıyla kamuoyuna yapmış olduğu açıklamada şu ifadeler kaydedildi:

“Büyük Türk Milletine ve Konyaspor camiasina arzımdır. 54 yıllık yaşantım boyunca ailemin, büyüklerimin ve şahsıma inanıp benimle yol yürüyenlerin başını öne eğecek kasıtlı hiçbir eylemim olmamıştır. Hayat insanı kimi zaman büyük başarılarla, kimi zaman da büyük dertlerle sınar. Mesum örgütle hiçbir bağlantımın olmadığı, sonucunda haklılığım ve masumiyetimin ortaya çıkacağına inandığım bu sıkıntılı süreçte büyük sevdama, Konyaspor’uma zarar gelmemesi adına; Konyaspor Kulübü Derneği üyeliğinden ve dolayısıyla büyük zaferleri yaşadığım Konyaspor başkanlığı görevinden istifa ediyorum.
Hayatımın her döneminde duanın gücüne çok inandım. Dualarınızla imkânsız denilen başarıları hep birlikte hak ederek kazandık. Sizlerden istirhamım mübarek dualarınızı şahsımın üzerinden eksik etmemenizdir.”
 
Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı AK Partili Tahir Akyürek'in kayınbiraderi olan Şan, uzun süre Kombasan Holding'e ait Kompen Şirketinin Genel Müdürlüğü görevini yaptı. Şan, 2015 yılında yapılan genel seçimlerde AK Parti'den milletvekili aday adayı olmuştu.Süper Kupa maçının ardından yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Şan’ın istifasından sonra yerine kimin geleceği ise henüz belli değil.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.