Cenk Ergün Gelecek Transferler Hakkında Bilgi Verdi

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda eşleştikleri İsveç temsilcisi Östersunds ile yapacakları maçlara, transfer edecekleri bazı oyuncuların yetişebileceğini söyledi. 

Ergün, İsveç Kupası'nı kazanan takımla eşleştik ilk maç deplasman’da olacak teknik heyetimiz, ligleri devam ettiği için takımı takip edecektir liglerinde 3. sıradalar dedi .

Ergün, "Rakibe değer veriyoruz, amacımız, iki maçta tur atlayacak sonuçları elde edip bir sonraki eleme turuna geçmek ve sonra da gruplara kalmak olacak" ifadelerini kullandı.
Yeni sezon için transfer çalışmaları hakkında da konuşma yapan Ergün, "Transfer çalışmaları hakkında fazla bir şey söyleyemem 
Benim konuşmam gereken zaman, işlerin bittiği zaman olacaktır şu an için çalışmalarımız devam ediyor birkaç transfer bu turda oynayacak noktaya gelecek" dedi
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.