Öne Çıkanlar çin tbmm gündem chp palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Akşener Entübe Sayısı milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Cim Bom Beşiktaş'ı Farklı Yendi

Karşılaşmanın 5. dakikasını Dorsey, Lasme ve Sinan Güler'in basketleriyle Galatasaray Odeabank rakibi Beşiktaş’a karşı 13-0 üstünlük kurdu. 5. Dakikadan sonra sahnede Beşiktaş vardı. 2 dakikada 10-0 gibi bir üstünlük sağlayan Beşiktaş farkı 7. Dakikada 3 sayıya indirdi. McCollum’un sayılarıyla yeniden hareketlenen Galatasaray Odeabank ilk periyodu 20-16 önde tamamladı.

İkinci çeyreğe Wolters ve Doğan Şenli'nin basketiyle başlayan Beşiktaş , 12. dakikada farkı 1 sayıya indirdi: 22-21. Bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü tamamen eline alan Galatasaray Odeabank   McCollum, Lasme ve Micov ve Schilb ve Göksenin Köksal'ın dış atışlardan bulduğu basketlerle farkı hızlı açmaya başladı. Soyunma odasına 15 sayılık farkla 47-32 üstün gitti.

Üçüncü çeyreğin hemen başında Hamilton ile etkili olan Beşiktaş 22. Dakikada farkı 9 sayıya indirdi. Fakat Galatasaray Odeabank farkın kapanmasına izin vermedi. 3. Periyot Galatasaray Odeabank’ın 64-55 ‘lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

Son periyotta tamamen oyunun kontrolünü eline alan Galatasaray Odeabank karşılaşmadan 14 sayı fark ile 90-76 kazandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.