Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler türk telekom Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Audi FAW NEV Company Audi Ve Alibaba Audi Çin Başkanı Werner Eichhorn

Derbiden Gol Sesi Çıkmadı

Süper Lig’in 6. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi mücadelesinden gol sesi çıkmadı. 

22. dakikada Galatasaray’da Lemina'nın ceza sahası dışından şutunu kaleci kornere çelerek gole izin vermedi. 

29. dakikada Falcao'nun enfes pasıyla ceza sahasında topla buluşan Lemina'nın vuruşunu kaleci güçlükle kornere çelebildi. 

40. dakikada Fenerbahçe, Galatasaray kalesine etkili geldi. Muriqi’in pasında ceza sahasında topla buluşan Tolga, uzak köşeye doğru çektiği şutunda top direğin yanından auta gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısından gol sesi çıkmadı.

49. dakikada Babel’in pasında topla buluşan Falcao sağ çaprazdan ceza sahasına girer girmez çektiği sert şutunda top filelerle buluştu. Ancak yardımcı hakem ofsayt gerekçesiyle bayrağını kaldırınca ağlarla buluşan top gol olarak değer kazanmadı.

59. dakikada Galatasaray sol kanattan Ömer Bayram ile etkili geldi. Sıfıra kadar inen Ömer, altı pasın üzerinde Falcao’ya doğru yerden sert bir orta gönderdi ancak Jailson son anda araya girerek mutlak bir gol pozisyonunu engellemiş oldu.

Derbiye yakışmayan bir oyun sergileyen her iki takımda kalan dakikalarda pozisyon üretmekte zorlanınca karşılaşma başladığı gibi 0-0 berabere bitti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.