Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Akşener Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE akbank Entübe Sayısı

Efsane Otomobiller ANKAmall’de

Türkiye’nin ralli tarihinde önemli yere sahip ralli pilotlarının otomobilleri , kupaları ve kıyafetleri hafta sonu ANKAmall’de sergilenmeye başladı.


Otomobil ve ralli meraklılarını buluşturacak olan sergide, 60’lı yıllardan 90’lara kadar Türkiye Ralli Şampiyonası’nda yarışmış olan isimlerin kullandığı otomobiller ile kıyafetler ve kupalar sergilenecek.

Hafta sonu açılışı yapılan sergiye, otomobil sporları camiası yöneticileri ile otomobil meraklıları yoğun ilgi gösterdi. Açılış sonrasında dereceye giren ralli sporcularından birinci Ramazan Ekiz’e, ikinci Özlem Uludağ’a ve üçüncü olan Önder Akcengiz’e kupaları takdim edildi. 

Ankara Otomobil Sporları Kulübü (ANOK) tarafından yapılan etkinlikte Mustafa Koç da anıldı.  ANOK Koordinatörü Can Ünlü, projeyi Mustafa Koç ile birlikte gerçekleştirdiklerini ve onunla birlikte bu projeyi kaybettiklerini söyledi.  ANKAmall’deki sergi 4 Şubat’a kadar gezilebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.