Emre Taşdemir: "Bugün Güzel Bir Galibiyet Aldık”

Süper Lig'in 18. haftasında kazanılan Gençlerbirliği mücadelesinin ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulunan Emre Taşdemir, "Bugün güzel bir galibiyet aldık. Mağlubiyetlere nasıl çok üzülemiyorsak, galibiyetlere de çok sevinmeden yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Salı günkü maça en iyi şekilde hazırlanarak yolumuza devam etmek istiyoruz." dedi. 

Geçirdiği rahatsızlığın ardından fiziksel durumunun iyi olduğunu ve bunu sahada gösterdiğini dile getiren Emre Taşdemir, "Koronavirüsten sonra biraz düşüş yaşadım; ama gerekli çalışmaları yapmıştık. Bugün güzel bir galibiyet aldık. Mağlubiyetlere nasıl çok üzülemiyorsak, galibiyetlere de çok sevinmeden yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Salı günkü maça en iyi şekilde hazırlanarak yolumuza devam etmek istiyoruz." diye konuştu.

Kaptan Arda Turan ile aynı kanatta oynamanın kendisi için her zaman bir artı olduğunu dile getiren Taşdemir, "Onunla maç içinde ve dışında sürekli konuşuyoruz. Onunla oynamak beni çok rahatlatıyor. Topu verdiğim, aldığım zaman hep iletişimdeyiz. Bu da iyi oynamama sebep oluyor." şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.