Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Birliği Genişlemeden Sorumlu Komiseri Johannes Hahn Aubameyang atv ankara türk telekom Yıllık Gelir Vergisi beyannamelerinin verilme süreleri uzatıldı mı Patent İş Birliği Antlaşması

Eylül Kibaroğlu'ndan Tarihi Bir Başarı

Türkiye ve Avrupa Bilardo şampiyonu Eylül Kibaroğlu Hollanda’nın Leende şehrinde düzenlenen Bayanlar Eurotour turnuvasında üçüncü oldu.
 
12-13 Ağustos tarihleri arasında Hollanda’nın Leende şehrinde Avrupa’nın en iyi oyuncularının katıldığı Dünya Şampiyonası sıralaması olan Bayanlar Eurotour turnuvasına 32 ülkeden 64 kadın sporcu katıldı.

Turnuvadan dereceyle dönen ve ülkemizi başarıyla temsil eden Eylül Kibaroğlu turnuva ile ilgili şunları aktardı:

‘Turnuva boyunca toplamda 6 maç yaptım. En önemlilerden birisi çeyrek finalde Dünya sıralamasında bir numara olan KristinaTkach’ ile yaptığım mücadeleydi. Zorlu maç sonrasında KristinaTkach’ı 7-5 yenerek yarı finale kaldım. Yarı finalde Dünya ve Avrupa Şampiyonluğu bulunan Polonyalı rakibim Olivia Czurpyńska’ya 7-6 yenilerek turnuvayı 3.’lükle bitirmiş oldum.
Daha önce bu turnuvalarda final de oynadım. Bu turnuva için antrenmanlarımı ve konsantrasyonumu en üst seviyeye çıkarmıştım.  Ve 3. olarak bitirdim. Bu da benim ve ülkem adına büyük bir başarıdır. Ekim ayında sıralama turnuvalarında bir yenisini Avusturya’da oynayacağım. Oldukça yoğun bir programla ve her gün üzerine katarak çalışmalarıma devam ediyorum. Rakiplerimi tanıyor ve onları iyi analiz etmeye çalışıyorum. Ayrıca bu önemli mücadelelerde yanımda olan sponsorum Yener-san’a çok teşekkür ederim.’ dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.