Öne Çıkanlar çin tbmm gündem chp palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Entübe Sayısı Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Fenerbahçe 86-79 Anadolu Efes

Fenerbahçe, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 5. haftasında Anadolu Efes’i  86-79 mağlup ederek 5'te 5 yaptı. Ligde namağlup Fenerbahçe zirvedeki yerini korudu.

Maçın başında Fenerbahçe Melih Mahmutoğlu'nun üçlükleriyle öne geçerken, konuk takım Anadolu Efes'i sırtlayan Moerman oldu ve TV molasına 13-13 eşitlikle gidildi. Fenerbahçe, Melli ve Kalinic’le skor üretirken, Micic’e yanıt ise Sloukas’dan geldi ve çeyrek 26-23 Fenerbahçe lehine sonuçlandı. İkinci çeyrekte Kalinic ve Guduric’le 34-27 öne geçen Fenerbahçe, Ahmet’le farkı çift hanelere taşırken  Kalinic ve Moerman’ın karşılıklı basketleri ile Fenerbahçe  soyunma odasına 44-40 üstün gitti.

Üçüncü çeyrekte iki takım da skor üretmekte zorlanırken bu periyotta ilk sayı Vesely’e çalınan teknik faul sonrası (05:47) geldi. Skoru 44-44’te eşitleyen Anadolu Efes karşısında Fenerbahçe, Vesely ve Ali Muhammed ile skoru 50-44 yaptı. (03:50) Farkın kapanmasına izin vermeyen Fenerbahçe, çeyreği de 57-52 önde tamamladı. Anadolu Efes son çeyreğe 4-0'lık seri ile başlayıp skoru 57-57'de eşitledi ve  Doğuş Balbay'ın üçlüğü ile de 60-59 öne geçti. Jan Vesely ile yeniden canlanan Fenerbahçe 5 dakika kala skoru 67-62 lehine çevirdi. Karşılıklı basketlerle devam eden karşılaşmada 22 saniye kala Nikola Kalinic üçlüğü ile skoru 72-70’e getirdi. Shane Larkin’in sayıları da maçı uzatmaya götürdü. (72-72) Uzatmaya Fenerbahçe Sloukas'ın 6 sayısıyla skoru (78-72) taşırken mmaçıda 86-79 kazandı.

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeAnadolu Efes
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.