Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi

Fenerbahçe, AXA Sigorta Kupa Voley’de Finalde

Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı, Malatya Merkez Spor Salonu’nun ev sahipliğinde düzenlenen AXA Sigorta Kupa Voley yarı finalinde Halkbank'ı 3-1 mağlup ederek finalde Galatasaray'ın rakibi oldu. 

Karşılaşmanın ilk seti karşılıklı sayılar ile başlarken Halkbank, Fenerbahçe karşısında teknik molaya 12-9 önde girdi. Sete Luburic ve Burutay’la ağırlığını koymaya çalışan Halkbank’ı, Kevin Klinkenberg ve Oğuzhan Karasu’yla durduran Fenerbahçe farkı 3’e indirsede ilk seti Halkbank 25-19 kazandı.

Mücadelenin ikinci setine Luburic ve Sket’le hızlı başlayan taraf Halkbank'a Emre Batur ve Klinkenberg’le dur diyen Fenerbahçe  farkı 2 sayıya indirdi(8-6). Setteki teknik molaya ilk sette olduğu gibi önde giren taraf 12-8’lik skorla Halkbank oldu. Moladan 2-0’lık seriyle dönen Fenerbahçe, skoru 12-10’a getirse de, Halkbank, Michele ve Burutay’la farkı 4 sayıya çıkardı(16-12).Bu skor karşısında Fenerbahçe mola alırken, molanın ardından hem hücumda hem de savunmada harika işler yapan Fenerbahçe maça denge getirdi(21-21) Fenerbahçe harika bir geri dönüşe imza attığı seti 23-25 kazanarak maça denge getirdi.1-1

Halkbank, üçüncü sete 4-0’lık seriyle iyi bir başlangıç yaptı. Halkbank, Burutay ve Luburic’le 6-2’lik üstünlüğü yakalasa da Fenerbahçe; hem rakibin servis hatalarıyla hem de Emre Batur’un etkili oyunuyla skoru eşitlik getirdi.(7-7). Teknik molaya 11-12’lik skorla önde giren taraf bu sefer Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı olsa da, moladan sayıyla dönen Halkbank oldu(12-12). Setin son bölümü büyük bir çekişmeye sahne olurken, 26-28’lik skorla galip ayrılan taraf Fenerbahçe oldu ve karşılaşmada 2-1 öne geçti.

Hidalgo ve Kemal Kayhan’ın karşılıklı sayılarıyla başlayan dördüncü sette Emre Batur ve Hidalgo’nun etkili oyunuyla sayılar bulmaya devam eden Fenerbahçe, 4-7’lik üstünlüğü yakaladı. Üstünlüğünü devam ettiren Fenerbahçe, teknik molaya da 9-12 önde girdi. Halkbank, her ne kadar mola dönüşünde Luburic’le farkı eritmeye çalışsa da Fenerbahçe, Ter Maat’la skor üstünlüğünü korudu(15-18).  Setin son bölümü büyük bir çekişmeye sahne olurken Fenerbahçe, seti 24-26, maçı da 3-1 kazanarak adını finale yazdırdı ve Finalde Galatasaray'ın rakibi oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.