Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi AİLE

Fenerbahçe'de Yıldız Futbolcunun Korona Testi Pozitif Çıktı

Fenerbahçe'de rutin olarak yapılan koronavirüs testleri sonucunda Milli Futbolcu Ozan Tufan'nın koronavirüs testi pozitif çıktı.

Fenerbahçe resmi sitesinden yapılan açıklamada: "Medipol Başakşehir maçına yönelik Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde takımımıza ve personelimize yapılan rutin COVID-19 testlerinde; bir futbolcu ve bir idari personelimizin sonuçları pozitif olarak gelmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe'nin bu açıklamayı yaptıktan sonra Fenerbahçe'li taraftarlar hangi futbolcunun koronavirüs'e yakalandığını merak etti. 

Milli Futbolcu Ozan Tufan sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak koronavirüs'e yakalanan futbolcunun kendisi olduğunu açıkladı. Başarılı futbolcu sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada:

"Bugün yapılan Covid-19 test sonucum malesef pozitif çıktı. İzolasyon ve tedavi sürecim başladı, en kısa sürede tekrar sağlığıma kavuşarak takımımla beraber sahada olmak istiyorum. Arayan, iyi dileklerini ileten taraftarımıza ve dostlarıma teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.