Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook Akşener Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE

Fenerbahçe Kötü Gidişe Devam Etti

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında, Gaziantepspor ile Fenerbahçe arasında oynanan mücadele ilk yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 bitti.

Fenerbahçe, son haftalardaki puan kayıplarından ve Avrupa kupasından elendikten sonra çıktığı Gaziantepspor karşısında da istediği sonucu alamayarak Gaziantep'te 2 puan bıraktı. 
 
11. dakikada Gaziantepspor, Fenerbahçe karşısında öne geçti. Bu dakikada Ghilas ceza sahası sağ çaprazında topu Skrtel'den kurtardıktan sonra sert vurdu. Kaleciden seken topu önünde bulan Sefa Yılmaz meşin yuvarlağı filelere gönderdi.1-0

23. dakikada Fenerbahçe beraberliği yakaladı. sağ kanattan Alper Potuk'un ceza alanına yaptığı ortaya Lens bekletmeden düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. 1-1

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere sona erdi.

68. dakikada Gaziantepspor'un tehlikeli atağında Marcinho'nun sert vuruşunu, kaleci Fabiano son anda topu kornere çelerek golü önledi.

90. dakikada Fenerbahçe mutlak pozisyondan yararlanamadı.Fernandao kaleciden sıyrıldıktan sonra çektiği şutunu Musa Nizam kale çizgisi üzerinden topu uzaklaştırdı.

Karşılaşma 1-1 sonuçlandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.