Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi İdlib AİLE

Fenerbahçe Penaltılarla Sevindi

Spor Toto Süper Lig'in 19. hafta maçında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'u iki penaltı golüyle 2-1 yendi. Maçın golleri penaltılardan geldi.

  1. dakikada Fenerbahçe penaltı kazandı. Sol çaprazda Fernandao ile paslaşan Volkan Şen, ceza alanı içinde Sercan ile girdiği ikili mücadelede yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. 29. dakikada atışı kullanan Fernandao, meşin yuvarlağı filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
  2. dakikada Fenerbahçe, Sercan'ın bu kez topu elle oynaması nedeniyle bir penaltı daha kazandı. Sağdan kullanılan korner atışında Fernandao'nun ayak koyduğu top Sercan'ın eline çarpınca hakem penaltı kararı verdi. 40. dakikada topun başına bir kez daha gelen Fernandao, meşin yuvarlağı ikinci kez filelere göndererek farkı ikiye çıkardı: 2-0

Fenerbahçe, karşılaşmanın ilk yarısını Fernandao’nun 2 penaltı golüyle 2.0 önde tamamladı

İkinci yarı

Karşılaşmadaki üçüncü penaltıyı ikinci yarının hemen başında bu kez Çaykur Rizespor kazandı. İkinci yarının başlama vuruşunu yapan konuk takım, atılan uzun pasta ceza alanı içinde topa hamle yapan Deniz'in, kaleci Volkan tarafından düşürülmesiyle 46. dakikada penaltı kazandı.

 

    47. dakikada atışı kullanan Sylvestre, meşin yuvarlağı Volkan'ın sağından filelere gönderdi ve farkı bire düşürdü: 2-1.

  1. dakikada ani gelişen Çaykur Rizespor atağında iki rakibini geçerek ceza alanına giren Ahmet İlhan'ın plase şutunda, kaleci Volkan meşin yuvarlağı kornere tokatladı.

Fenerbahçe, ikinci yarıda hücumda etkisiz kaldı. Pozisyon üretemedi. Çaykur Rizespor ikinci devre ve maçın sonlarına doğru baskı kurduysada beraberlik golünü bulamadı. Fenerbahçe ilk yarıda bulduğu gollerle Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.