Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ırak türk telekom Prof. Dr. Rana Sanyal Büyük Macera 2: Sürpriz Misafir (Big Trip 2: Special Delivery) Bıcırıklar: Yeni Yuvamız (The Muckles: The Quest for a New Home) Kutsal Damacana 4

Fenerbahçe UEFA'ya Veda Etti

Ülkemizi temsil eden tek takım olan Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligine veda etti.

İlk maçı evinde 1-0 kazanan Fenerbahçe Portekiz deplasmanında Braga'ya deplasmanda 4-1 mağlup olarak Avrupa'ya veda etti.

Karşılaşmanın 12. dakikasında Ahmet Hassan'ın attığı golle 1-0 geriye düşen sarı lacivertliler 45'inci dakikada Alper Potuk'la eşitliği yakaladı. 66'da Mehmet Topal'ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Fenerbahçe tartışmalı bir penaltı kararıyla 69'da yeniden geriye düştü. 74'te Stojiljkovic'in golüyle durumu 3-1'e getiren Braga, 83'te Rafa Silva ile skoru belirledi. Fenerbahçe 87'de Alper Potuk'un, 90+5'de Volkan Şen'in de kırmızı kart görmesiyle maçı 8 kişi tamamladı.

Maça Hırvat hakemin kararları damga vururken oyuncular maçın sonlaına doğru kontrolü kaybettiği gözlendi.

 

Sosyal medyada maçın etkileri ile ilgili yorumlar ve hakeme tepkiler vardı. 

 

 Fenerbahçeli Yönetici Selim Kosif:

 @selimkosif: Hırvat hakemin bir braga forması eksikti, yazıklar olsun sana .

@selimkosif: Sizin emeginizi caldılar , hepinizin canı  sagolsun cocuklar , hiç üzülmeyin basınızı dik tutun cocuklar.

 Eski hakem Ahmet Çakar:

 @ahmetcakar1: Bazı yenilgiler vardır, hakeme sığınılır ama bu gece hırsız bebek mağlubiyetin tek sorumlusu

 Eski Galatasaraylı ve milli futbolcu Hakan Şükür:

 @hakansukur: Arkadaşlar Galatasaray'lı olmam, gerçekleri söylemek ve hak aramaktan beni alıkoyacaksa kesinlikle kabul edemem.Tamamı ile hakem rezaleti.

 Eski hakem Selçuk Dereli: 

@selcuk_dereli: Ne yazık ki turu;skandal hakem kararları ve Pereira'nın acemice davranışları aldı götürdü.Braga elenmeyecek takım değildi.

Quaresma: ''Tebrikler braga''

 Beşiktaşlı futbolcu Rıcardo Quaresma Ülkesini temsil eden Braga'yı tebrik etti. Quaresma'nın bu tebriği Fenerbahçeli taraftarın tepkisine, kendi taraftarlarının ise sevgi gösteririlerine neden oldu. 

Melo Yine Rahat Durmadı

Fenerbahçe'nin Braga'dan yediği dördüncü golden sonra attığı tweet ile sarı-lacivertlileri yine kızdırdı.

Galatasaray forması giydiği dönemde saha içinde ve saha dışında, özellikle sosyal medyadaki paylaşımlarıyla ezeli rakiplerini kızdıran Melo, Braga'nın 4. golü bulmasından sonra golü haber veren bir gazetecinin paylaşımını retweet eden Melo, ayrıca dört futbol topu ve üç dil resmi koydu. Fenerbahçe dördüncü golü yediğinde Perreira, Mehmet Topal ve Alper atılmışlardı. 

Galatasaray'ın Alman oyuncusu Podolski ise Galatasaray'ın 2000 yılında kazandığı UEFA kupasını paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.