Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi

Fenerbahçe’den Taraftarlarına Teşekkür

Fenerbahçe 2017-2018 futbol sezonunda giyeceği formaları satışa çıktıktan 18 gün sonra 45 bin satış adedine ulaşması sebebiyle taraftarlarına teşekkür etti.

Fenerbahçe Kulübü yaptığı açıklamada, bu sezon futbol takımının giyeceği formaların 18 günde 45 bin adet satılması üzerine taraftarlarına teşekkür etti. Açıklamada Fenerbahçe, taraftarının uzun yıllardır özlemle beklediği sarı renkli formanın 25 bin adet ,103 golle şampiyon olunan 88-89 sezonunun çubuklu formasının benzeri 2017 Çubuklu Maç Formasının 10 bin adet sattığını belirtti. Ayrıca Fenerbahçe’nin logosundaki palamut dalından ilham alınarak tasarlanan hem iç saha hem de dış saha alternatifi olarak tasarlanan yeşil renkteki 3.Forma’nın 10 bin adetlik satış rakamını yakalamış durumda olduğu belirtildi. Açıklamanın sonunda “Bu vesile ile varlığı ve desteğiyle Fenerbahçe’mizi her platformda destekleyen büyük Fenerbahçe taraftarına teşekkürü bir borç biliriz” ifadeleri yer aldı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.