Öne Çıkanlar tbmm çin chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi aylin nazlıaka

Fikret Orman: Dünyayı Ayağa Kaldırırım

Beşiktaş’ın yeni transferi Jeremain Lens’in imza törenin ardından konuşan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Süper Kupa maçıyla ilgili olarak, “Eğer bir ceza olup Beşiktaş’ı araya koyarlarsa dünyayı ayağa kaldırırım” dedi.
 
Orman, ceza verileceğini duyduğunu söyleyerek, “Keşke daha önce verilseydi de olaylar buraya kadar gelmeseydi. Ceza verme konusunda UEFA'nın bize yaptığını TFF bize yapmaya kalkarsa büyük olay çıkar. Bu bir tehdit değildir. Eğer bir ceza olup Beşiktaş'ı araya koyarlarsa dünyayı ayağa kaldırırım. Federasyonun da kendi şapkasını önüne koyması lazım. Umarım TFF de UEFA'nın düştüğü hataya düşmez. Bu Türk sporuna zarar veren bir şey" ifadelerini kullandı.
 
Dün Samsun’da oynan Atiker Konyaspor-Beşiktaş mücadelesinde çıkan olaylarla ilgili konuşan Orman,şu ifadeleri kullandı:
 
 "Süper Kupa maçı bizim eksiklerimiz açısından iyi oldu. Konyaspor'un kupayı kazanması camialarına yakıştı. Ama Konyaspor taraftarının çıkarttığı olaylar Türk sporu açısından ayıp. Konyaspor yöneticileriyle dostuz. Maç sonrası birbirimizi tebrik ettik. Bir maçın bu noktaya gelmesi utanç verici. Federasyon da şapkasını önüne koymak zorunda. Bu halde kim çoluğunu çocuğunu alıp  da maça götürür? Bizim taraftarımız olgundur, taraftarıma teşekkür ediyorum. Taşkınlığa fırsat tanımadılar.Bir maçın sonucunda buralara gelmesi Türk sporu açısından ayıp. Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir, kupa da böyleydi"

“Taşın Altına Elimi Koymaktan Çekinmem”
 
Kulüpler Birliği’yle ilgili gelen soruya yanıt veren Orman,"Kulüpler Birliği'ne başkanlık için aday olabilirim, ama bir talep olursa. Taşın altına elimi koymaktan çekinmem. Göksel Başkan iyi iş yapıyor, Kulüpler Birliği’ne devam etmeli. Etmeyecekse hatır gönül işi olmaz, sorunlar çözülmeli" açıklamasında bulundu. 
 
 'Come to Beşiktaş' akımının başlamasıyla Beşiktaş taraftarı Talisca'nın bonservisi için Benfica'ya 'Come to Evrak' talebinde bulunuyor. Orman, 
 "Taraftarlar, Benfica'ya 'come to evrak' yazıyorlarmış, müthişler" dedi. 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.