Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank Pandemi İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener AİLE

Galatasaray 62–65 SPAR Citylift Girona

EuroCup Women Çeyrek Final Turu ilk maçında Galatasaray sahasında İspanyol temsilcisi SPAR Citylift Girona'ya 65-62 yenildi.

Karşılaşmanın ilk çeyreğine etkili başlayan ekibimiz Allie Quigley'in etkili oyunuyla 20-12 önde tamamladı. İkinci çeyrek karşılıklı basketlerle başlasada 15. dakikadan sonra rakibi karşısında sayı üretmekte zorlanan ekibimiz soyunma odasına 35-34 geride girdi.

Üçüncü çeyrekteki ilk sayılarımız sahanın etkili ismi Allie Quigley'den geldi. Karşılıklı basketlerle geçen üçüncü çeyrek sonunda sarı kırmızılı ekibimiz 50-49  geride tamamladı.

 Son çeyrek de karşılıklı basketlerle başladı. Son çeyrek de iyi savunma yapan ekibimiz 34. dakikada 58-53 öne geçmesine karşın rakibinin hucumlarına karşılık veremeyince son dakikaya 63-62 geride girdi. son üç hucumdanda sayı üretemeyen ekibimiz karşılaşmadan 65-62 yenik ayrıldı.

Mücadelede en skorer oyuncusu 24 sayı ile Galatasaray'ın ve sahanın en iyisi Allie Quigley oldu. Bu maçın rövanşı 7 Mart Çarşamba günü oynanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.