Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Entübe Sayısı Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Galatasaray'da Micov Veda Etti

3 sezon boyunca Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın formasını giyen, 2016 EuroCup şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan, takım kaptanlarından Vladimir Micov, Galatasaray'ın resmi sitesi aracılığı ile taraftara ve Galatasaray Ailesi’ne veda etti.

Micov vedasında Eurocup şampiyonluğunu kazandığı için çok mutlu olduğunu beliritirken, "Üç yılda birçok arkadaşlık edindim. Türkiye sıcakkanlı insanları olan bir ülke. Fakat her güzel hikayenin bir gün sonu var. Çok büyük bir kulübün üç yıl boyunca parçası olmaktan dolayı buradan gururla ayrılıyorum. Geride kalan üç sezon için bana destek olan herkese bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.